Home Konferencije “Vojvodina u 2021.”: Giorgio Marchegian, predsednik DDOR osiguranja – Vojvodina je prelepa...

“Vojvodina u 2021.”: Giorgio Marchegian, predsednik DDOR osiguranja – Vojvodina je prelepa i sjajna za investicije, ali je treba još mnogo razvijati!

3031
0

Konferencija “Vojvodina u 2021.” održana je 3. februara u Velikoj sali Skupštine Autonomne Pokrajine Vojvodine pod pokroviteljstvom Pokrajinske vlade.

Konferencija je postala prepoznatljiva kao događaj koji otvara pitanja od značaja za razvoj Vojvodine u narednoj godini, o čemu kroz panele govore čelni ljudi Vlade Vojvodine, ambasadori, ekonomisti i vodeći privrednici iz Vojvodine. Prijatelji konferencije su MK Group, DDOR osiguranje i Heineken.

Predsednik Italijansko-srpske privredne komore u Srbiji i izvršnog odbora DDOR osiguranja Giorgio Marchegian učestvovao je na konferenciji u panelu pod nazivom „Godina i dan posle“ na kom se govorilo o tome kako će izgledati privreda i turizam u 2021. godini.

– Italijanske kompanije su uspele da nastave sa radom u Vojvodini zbog “selektivnog zatvaranja“ i državne pomoći, i tu je Srbija imala uravnotežen pristup, što čini Vojvodinu interesantnim tržištem za investicije, jer je biznis okruženje vrlo dobro. Vojvodina ima veliki potencijal, Fruška gora je ogromna, ali nije razvijena. Vozio sam bicikl subotom i nedeljom, cela dva dana i želeo da popijem kafu, ali nema gde. To je problem, Vojvodinu treba razvijati – važi i za druge delove Vojvodine, za sela – rekao je Marchegian ovom prilikom.

O čemu je još predsednik Italijansko-srpske privredne komore u Srbiji i izvršnog odbora DDOR osiguranja govorio poslušajte u video snimku u nastavku: