Home Konferencije Walk & Talk: Razgovarajte sa vašim omiljenim piscem tokom šetnje Novim Sadom

Walk & Talk: Razgovarajte sa vašim omiljenim piscem tokom šetnje Novim Sadom

1420
0

Novi Sad će po treći put ugostiti najpriznatija imena iz sveta knjiženosti i izdvaštva na konferenciji “Book Talk 2017” koja će se održati 29. septembra u Galeriji Matice srpske i Spomen-zbirci Pavla Beljanskog.

Tokom 14 panela, koji se održavaju paralelno u dva prostora, učesnici će govoriti o problemima izdavaštva danas, Deklaraciji o zajedničkom jeziku, književnoj kritici i novinarstvu u digitalnom dobu, kao i kreativnom pisanju u eri novih medija, pripremama Novog Sada za Evropsku prestonicu kulture 2021. godine, jugoslovenskom književnom nasleđu, putopisnoj, skandinavskoj, erotskoj književnosti, domaćoj fantastici i drugim temama.

Po drugi put u sklopu konferencije održaće se Walk & Talk: Razgovor sa omiljenim piscem tokom šetnje Novim Sadom! Učesnici konferencije imaće prilike da se druže sa svojim omiljenim piscima tokom “Walk & Talk” aktivacije. Šetnja Novim Sadom uz kafu i kolače u “Teatru“.

Prošle godine, učesnici su imali priliku da se druže i razgovaraju sa Isidorom Bjelicom.

Pišite sa kim želite da se družite na WalkTalk@color.rs i saznajte termin šetnje.

Broj učesnika po grupi je ograničen na 8.

Kao i prošle godine konferenciji će prethoditi akcija “Nedelja knjige“ u sklopu koje će svi putnici u gradskom prevozu u Novom Sadu, koje naši volonteri zateknu da čitaju knjigu, dobiti knjigu na poklon. Poklon knjige obezbedili su izdavači, partneri konferencije.

Kompletan program, učesnike i način prijave pronađite na linku www.color.rs/booktalk2016/