Home Vesti Završen izbor za “Heroja ulice”: Proglašenje pobednika u nedelju, 31. januara

Završen izbor za “Heroja ulice”: Proglašenje pobednika u nedelju, 31. januara

961
0

Izbor za „Heroja ulice“, koji organizuju „Color Media Communications”, „Dnevnik“ i „Novosadska televizija” je završen, a ko je najveći heroj zna žiri koji se juče sastao i izglasao pobednika.

U nedelju, 31. januara, sa početkom u 19.00 časova, u skladu sa epidemiološkom situacijom, ovoga puta u online formatu, putem na You Tube kanala Color Media Communications, predstavićemo sve one koji su konkurisali i proglasiti pobednika konkursa.

Svi prijavljeni kandidati dobiće simbolične nagrade i plakete na kućnu adresu, a pobednika očekuje nagradno putovanje u Vrnjačku Banju-Hotel Fontana.

Poruku učesnicima i svim gledaocima poslaće i Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada, kao i uvažene članice žirija koje su i ove godine imale izuzetno težak zadatak da u mnoštvu prijavljenih plemenitih i humanih ljudi, izaberu najvećeg heroja i pobednika konkursa.

Izbor za “Heroja ulice” prvi put je organizovan 2019. godine, kada je velik broj Novosađana prijavio svoje komšije kojima se ponosi, a Mirjana Mutuc, Novosađanka koja svake nedelje, zajedno sa svojim ćerkama Marijanom i Minom, sprema obroke za sedam socijalno ugroženih porodica, pobednica je prvog konkursa za “Heroja ulice”.