Home Vesti
5292
0

Dnevni list „Dnevnik”, Novosadska televizija i kompanija Color Media Communications i ovog proleća organizuju akciju „Najlepša bašta Novog Sada”. Na naše veliko zadovoljstvo akcija je zaživela i postala tradicija u Novom Sadu.

Već petu godinu zaredom predstavljamo bašte na koje su naši sugrađani ponosni, te sa veliki zadovoljstvom ističemo da je tokom prethodnih godina na konkursu predstavljeno više od 200 bašta naših sugrađana.

Po predlogu sugrađana odlučili smo da ove godine produžimo konkurs, pa svi koji žele da predstave svoju baštu, to mogu učiniti od 1. septembra 2023. putem mail adrese: najlepsabasta@gmail.com

Tokom trajanja konkursa predstavićemo i posetiti sve prijavljene bašte, dok će žiri, koji čine poznate ličnosti, stručnjaci iz oblasti hortikulture i predstavnici medija, pregledati sve pristigle prijave i glasati za svoje favorite u procesu izbora ovogodišnjeg pobednika konkursa.

Pobednike očekuje nagradno putovanje – produženi vikend za dve osobe.

U strogom centru Novog Sada, u ulici Pavla Papa sugrađanka Gordana Danilovac neguje “cvetni komšiluk”. U malom vrtu koji nije samo cvetni uspeva i čeri paradajz, kao i razne druge biljke na koje je Gordana ponosna. Gordanin trud i zelenilo među novosadskim bulevarima velikom zaslugom nalaze se na konkursu za najlepšu baštu Novog Sada.

Foto galerija bašte: