Home Vesti „Najlepša bašta Novog Sada”: Bašta za letnji predah u Veterniku

„Najlepša bašta Novog Sada”: Bašta za letnji predah u Veterniku

253
0

Dnevni list „Dnevnik”, Novosadska televizija i kompanija Color Media Communications i ovog proleća organizuju akciju „Najlepša bašta Novog Sada”. Na naše veliko zadovoljstvo akcija je zaživela i postala tradicija u Novom Sadu.

Već petu godinu zaredom predstavljamo bašte na koje su naši sugrađani ponosni, te sa veliki zadovoljstvom ističemo da je tokom prethodnih godina na konkursu predstavljeno više od 200 bašta naših sugrađana.

Po predlogu sugrađana odlučili smo da ove godine produžimo konkurs, pa svi koji žele da predstave svoju baštu, to mogu učiniti od 1. septembra 2023. putem mail adrese: najlepsabasta@gmail.com

Tokom trajanja konkursa predstavićemo i posetiti sve prijavljene bašte, dok će žiri, koji čine poznate ličnosti, stručnjaci iz oblasti hortikulture i predstavnici medija, pregledati sve pristigle prijave i glasati za svoje favorite u procesu izbora ovogodišnjeg pobednika konkursa.

Pobednike očekuje nagradno putovanje na produženi vikend za dve osobe.

Među najlepšim baštama Novog Sada nalazi se i bašta gospodina Petra Obradovića iz Veternika. Bašta odiše mnoštvom zelenila i raznovrsnog cveća, pa u njoj porodica sa zadovoljstvom provodi letnje dane. Dvorište je uređeno i mnogim drugim kreativnim rešenjima sugrađanina Petra, a više o uređenju njegove bašte možete pogledati na fotografijama koje su stigle na našu mejl adresu.
Foto album bašte: