Home Vesti Biramo najlepši maturski tablo Novog Sada

Biramo najlepši maturski tablo Novog Sada

1479
0

Već četvrtu godinu zaredom, kompanija “Color Media Communications” i portal nshronika.rs organizuju “Izbor za najlepši maturski tablo Novog Sada“.

Tradicija maturskih tabloa duža od jednog veka zadržala se širom Vojvodine sve do danas. Svake godine u maju, učenici završnih razreda srednjih škola i gimnazija, sa ponosom pokazuju svoje fotografije i kreativne tabloe u izlozima gradskih kafića, prodavnica i restorana.

Tokom maja i juna, kompanija “Color Media Communications” i portal nshronika biraju i nagrađuju najlepše maturske tabloe, a sve pristigle fotografije iz novosadskih srednjih škola i gimnazija, kao i Karlovačke gimnazije biće objavljene u Fejsbuk grupi “Izbor za najlepši maturski tablo Novog Sada“. O pobedničkojm tablou će pored broja lajkova na Fejsbuku odlučivati i žiri sastavljen od grafičkih dizajnera, fotografa, poznatih ličnosti i predstavnika medija. Jedinstvene maturske uspomene predstavićemo i čitaocima na portalu nshronika.

Tabloi sa ukupnim najvećim ukupnim brojem lajkova dobijaju vredne nagrade. Pri sabiranju lajkova računaće se lajkovi samo onih tabloa koji su prethodno poslati na mejl adresu, odnosno objavljeni u posebnom albumu u grupi. Svoje prijave sa fotografijom tabloa možete poslati na mejl maja.guzijan.cpg@gmail.com

Pozivamo vas da učestvujete u našem konkursu!