Home Konferencije Color Media Communications učestvuje na multikongresu “Serbian Visions”

Color Media Communications učestvuje na multikongresu “Serbian Visions”

657
0

Šesti po redu multikongres “Serbian Visions” održaće se od 1. do 5. februara 2021. godine u onlajn formatu, u organizaciji Nemačko-srpske privredne komore.

Multikongres “Serbian Visions” predstavlja specifičan koncept okupljanja organizacija civilnog sektora i privrede na jednom mestu, gde predstavljaju svoje ideje, angažovanja i rešenja kako da privreda bude efikasnija, civilni sektor jači, a ukupni razvoj Srbije brži.

Petodnevni multikongres obuhvatiće više od 30 manifestacija usmerenih na razmenu iskustva, diskusiju, radionice, seminare o ljudskim pravima, ekonomiji, obrazovanju, kulturi, zdravlju, zaštiti životne sredine, evropskim integracijama, bezbednosti, inovacijama i drugim temama od značaja za viziju bolje Srbije.

Color Media Communications i magazin Dipomacy&Commerce od prvog dana podržavaju multikongres “Serbian Visions” i sa velikim zadovoljstvom i ove godine učestvuju sa dva programa. U ponedeljak 1. februara od 18 časova na manifestaciji pod nazivom “Kultura i mediji nekad i sad” teme o kojima će govoriti Robert Čoban, predsednik CPG sa gostima jesu “Kulturna baština, zaštita i pokretač turističkog razvoja”, kao i razvoj i uloga medija nekada i sada.

Iskustvo iz prethodnih godina je pokazalo da je “Serbian Visions” idealno mesto za predstavljanje kompanija, ideja, inovacija, proizvoda i usluga pred širokom, različitom i društveno-angažovanom publikom.

Više informacija o programu možete pronaći na sledećem linku: https://www.serbian-visions.rs/