Home Konferencije CSR SRBIJA 2021: Responsible Business – Poslovni imperativ savremenog sveta

CSR SRBIJA 2021: Responsible Business – Poslovni imperativ savremenog sveta

976
0

Color Media Communications sedmu godinu zaredom organizuje konferenciju posvećenu društveno odgovornom poslovanju, ovoga puta sa akcentom na Responsible Business kao poslovni imperativ savremenog sveta.

Konferencija se organizuje u onlajn formatu 09. juna 2021. godine, sa početkom od 10.30 časova putem Zoom platforme, a svi zainteresovani će moći da je prate i aktivno učetvuju na događaju putem live streama na YouTube kanalu Color Media Communications.

Danas, u 21. veku, važnije je nego ikad da kompanije budu usredsređene na stvaranje dugoročne vrednosti za sve zainteresovane strane i rešavanje problema sa kojima se suočavamo, a što će rezultirati zajedničkim prosperitetom i održivošću kako za poslovanje tako i za društvo.

Nema sumnje da je ono što se dogodilo 2020. godine, kako zbog pandemije, tako i zbog socijalnih nemira zbog nejednakosti, navelo mnoge kompanije i brendove da pomere fokus više nego ikada pre, na uticaj i odgovornost. Potrošači i zaposleni traže veću transparentnost i daleko veću posvećenost. Kako posluju i za čega se zalažu organizacije i kompanije u Srbiji saznaćemo na ovogodišnjoj konferenciji.

Program konferencije možete pogledati na linku: http://communications.rs/csrsrbija2021/

Konferenciju su podržali Unicef Srbija kao institucionalni partner i kompanije Telenor Srbija, Telekom Srbija i NIS.