Home Vesti Ekipa CPG i GMS obišla domove za decu, stare i beskućnike u...

Ekipa CPG i GMS obišla domove za decu, stare i beskućnike u Novom Sadu!

1033
0

Color Press Grupa u proteklih 20 godina redovno obilazi domove za decu, stare i beskućnike na teritoriji Grada Novog Sada. Ranijih godina sa sobom smo vodili muzičare, glumce i sportiste koji su se družili sa štićenicima ovih ustanova.

“Ovog puta zbog pandemije nije bilo programa, smo samo obišli naše prijatelje i uručili im poklone kompanija koje su nam se pridružile u ovoj akciji: “MK Group” (jabuke iz “Agrounije” i deterdžent “Duel” iz “Beohemije”), “Obuća Metro” (nove zimske cipele i čizmice za decu i odrasle), različite magazine iz produkcije Color Press Grupe kao i kolače koje su napravile domaćice-humanitarke koje učestvuju u ovim akcijama već dve decenije!”, rekao je Robert Čoban, predsednik Color Press Grupe.

Ove godine su se akciji pridružili i prijatelji iz Galerije Matice srpske koji su štićenicima domova i centrima donirali edukativne knjige i slikovnice u produkciji ove ustanove.

Akcijom je u toku današnjeg dana obuhvaćeno 10 domova i centara koji se bave inkluzijom i socijalnom politikom:
– Dnevni boravak za decu obolelu od autizma na Klisi, u okviru Osnovne škole “Dr Milan Petrović”
– Centar za proizvodnju znanja i veština na Novom Naselju
– Prihvatilište za beskućnike u Futogu
– Dom za decu i omladinu ometenu u razvoju, Veternik
– Dom za stare Liman
– Dečije selo, Sremska Kamenica
– Roditeljska kuća NURDOR-a, Zadužbina porodice Kostić, Petrovaradin
– Novosadski humanitarni centar, Arse Teodorovića 3
– Centar za socijalni rad, Zmaj Ognjena Vuka
– Svratište za decu, Bulevar oslobođenja

Prema tradiciji, štićenicima Svratišta za beskućnike (odrasla lica) organizovaćemo Božićni ručak 8. januara u saradnji sa restoranom “Lazin salaš”.

Sve kompanije i pojedinci koji žele da se pridruže akcijama Color Press Grupe mogu da se jave Tatjani Dobanovački na mejl-adresu: tatjana.dobanovacki@gmail.com