Home Festivali “Festival ljubavi” od 10. februara na platou ispred Promenade

“Festival ljubavi” od 10. februara na platou ispred Promenade

756
0

Nakon jedne godine pauze izazvane pandemijom, Novi Sad će u 2022. pored titule “Evropske prestonice kulture” ponovo biti i “Prestonica ljubavi”.

“Festival ljubavi” koji organizuju Udruženje PETROVARADIN MEDIJA i Udruženje THE BEST EVENTS, ove godine se održava na platou ispred TC Promenada od 10. februara do 10. marta 2022. godine.

Festival će svečano otvoriti bend “(ne)normalni” 10. februara, s početkom u 18 časova. Za svima dobro poznat YU rock repertoarbiće zaduženi: Anja Aleksić (violina), Nenad Jelenković (vokal, akustična gitara), Milan Jančurić (saksofon, klarinet, flauta, prateći vokali), Attila Benke (bubnjevi), Branislav Pavlović (bas gitara) i Miloš Jovanović (klavijature, prateći vokali).

Deo atmosfere sa njiihovog koncerta na Kolarcu možete pogledati na sledećem linku: https://youtu.be/Cq9BE7bg_H0?t=3253

Centralna instalacija ovogodišnjeg festivala biće “Flower Wall” – Zid od prirodnog cveća, sa natpisima “ljubav” na različitim jezicima.

Pored kućica koje će prodavati hranu, slatkiše, vino, poklone za Dan zaljubljenih i Dan žena kao i suvenire, na festivalu će se nalaziti i nekoliko interesantnih postavki gde se posetioci mogu fotografisati (krila anđela, “Love Gate“, “Kissing Point“, “Old Photo Booth“, ljubavna osmatračnica).

Glavna bina rezervisana je za bogat muzički program, a brojne aktivacije održavaće se na samom platou, kao i na mnogim drugim lokacijama u Novom Sadu.

U sklopu festivala očekuju nas i promocije knjiga sa ljubavnom tematikom, turistička tura kroz ljubavnu istoriju Novog Sada, ljubavne priče iza remek-dela Galerije Matice srpske i Muzeja grada, Love Classic Movie Marathon, Dog Show…

Festival podržavaju kompanije: Coca Cola, NEXE GRUPA i Heineken.