Home Festivali „Festival ljubavi”, plato ispred TC Promenada, Novi Sad 7.02 – 24.2.

„Festival ljubavi”, plato ispred TC Promenada, Novi Sad 7.02 – 24.2.

215
0

Udruženje građana Petrovaradin Media i kompanija Color Media Communications uz institucionalnu podršku Grada Novog Sada tradicionalno organizuju „Festival ljubavi”, koji će se održati na platou ispred TC Promenada od 7. do 24. februara 2024. godine.

„Festival ljubavi” otvaramo u sredu, 7. februara uz tradicionalno puštanje balona i pesmu „Love is in the air” koju će izvesti bend „Frka” iz Bačkog Petrovca.

Pored kućica koje će prodavati hranu, slatkiše, vino, poklone za Dan zaljubljenih i Dan žena kao i suvenire, na festivalu će se nalaziti i „photo pointi”, poput – Krila anđela, Love Gate, Kissing Point i brojne druge aktivacije.

Na centralnoj bini biće organizovan bogat muzički program, a brojne aktivacije održaće se na samom platou ali i mnogim drugim lokacijama u Novom Sadu – Tura kroz ljubavnu istoriju Novog Sada, Love Classic Movie Marathon, Dog Show…

Ove godine na centralnom platou posetioci će biti u prilici da uživaju i u novom segmentu festivala, „Winter Wonderland”, mestu celodnevne zabave.

Više o programu festivala: http://communications.rs/love2024/