Home Konferencije FOODTALK2019: Pogledajte panel “Raise a Glass to Craft Brewers”

FOODTALK2019: Pogledajte panel “Raise a Glass to Craft Brewers”

1193
0

Sedmu godinu zaredom, kompanija “Color Media Communciations”, organizuje u Novom Sadu najveću regionalnu konferenciju posvećenu gastronomiji, vinu i pivu “Food Talk”.

Kao i predhodne godine, konferencija se održava u Hotelu “Sheraton Novi Sad”. Uz priče o hrani, pivu i vinu, degustacije i studije slučaja okupljamo najpoznatija imena regiona iz sveta gastronomije, ambasade, hotele, restorane, gazdinstva i kompanije koji diktiraju trendove.

Konferenciju su otvorili: Ivan Đoković, potpredsednik Pokrajinske vlade; Milorad Radojević, član Gradskog veća za privredu i turizam Grada Novog Sada i Nj.E. Tomáš Kuchta, ambasador Republike Češke u Srbiji.

U okviru konferencije održana je panel diskusija pod nazivomRaise a Glass to Craft Brewers” – Panel proizvođača zanatskih piva uz degustaciju čiji je moderator bio Dejan Smiljanić, predsednik udruženja Malih nezavisnih pivara Srbije, Beograd, a na kom su učestvovali: Neven Milić, KABINET Brewery, Beograd; Vladan Vulićević, SINDIKAT Brewery, Beograd; Olivera Laoj, Krugher und Brent Pivara, Ritiševo; Dragoljub Mitrović, The Black Turtle, Beograd; Ing. Petr Cejnar, “Pacov”, Češka Republika i Aleksandar Biševac, Zbir pivara, Novi Sad.

Konferencija je održana uz podršku Grada Novog Sada, Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Gradske uprave za privredu i turizam, Udruženja malih nezavisnih pivara Srbije, a podržale su je kompanije: Imlek, Unicef Srbija, AMS Osiguranje, Uncle Ben’s, Vinarija Džervin, Udruženje Bač u srcu Bačke. 

Kako je panel diskusija izgledala i o čemu se na njoj govorilo pogledajte na linku ispod: