Home Vesti Najlepša bašta Novog Sada: Prostrani vrt u Karađorđevoj ulici

Najlepša bašta Novog Sada: Prostrani vrt u Karađorđevoj ulici

378
0

Dnevni list  Dnevnik”Novosadska televizija i kompanija Color Media Communications i ovog proleća organizuju akciju „Najlepša bašta Novog Sada“. Na naše veliko zadovoljstvo akcija je zaživela i postala tradicija u našem gradu.  Već petu godinu zaredom predstavljamo bašte na koje su naši sugrađani ponosni, te sa velikim zadovoljstvom ističemo da je tokom prethodnih godina na konkursu predstavljeno preko 200 bašti naših sugrađana.

Po predlogu sugrađana odlučili smo da ove godine produžimo konkurs, pa svi koji žele da predstave svoju baštu, to mogu učiniti od 1. septembra 2023. putem mail adrese: najlepsabasta@gmail.com

Tokom trajanja konkursa predstavićemo i posetiti sve prijavljene bašte, dok će žiri, koji čine poznate ličnosti, stručnjaci iz oblasti hortikulture i predstavnici medija, pregledati sve pristigle prijave i glasati za svoje favorite u procesu izbora ovogodišnjeg pobednika konkursa. Pobednike očekuje nagradno putovanje na produženi vikend za dve osobe.

U Novom Sadu, u Karađorđevoj ulici nalazi se prostrani vrt porodice Prodanović. U održavanju vrta učestvuju svi članovi porodice, a na konkurs se prijavljuju prvi put. Ono što ovaj vrt izdvaja od ostalih jeste besprekorno uređen i održavan veliki zeleni travnjak. Takođe, u vrtu se nalazi i mnoštvo zimzelenog drveća i biljaka koje porodica Prodanović sa ljubavlju neguje.

Foto album: