Home Vesti Najlepša bašta Novog Sada – Raskošno zelenilo kraj Begečke jame

Najlepša bašta Novog Sada – Raskošno zelenilo kraj Begečke jame

332
0

Dnevni list “Dnevnik”, Novosadska televizija i kompanija Color Media Communications i ovog proleća organizuju akciju “Najlepša bašta Novog Sada”. Na naše veliko zadovoljstvo akcija je zaživela i postala tradicija u našem gradu. 

Već petu godinu zaredom predstavljamo bašte na koje su naši sugrađani ponosni, te sa velikim zadovoljstvom ističemo da je tokom prethodnih godina na konkursu predstavljeno preko 200 bašta naših sugrađana.

Po predlogu sugrađana odlučili smo da ove godine produžimo konkurs, pa svi koji žele da predstave svoju baštu, to mogu učiniti od 1. septembra 2023. putem mail adrese: najlepsabasta@gmail.com

Tokom trajanja konkursa predstavićemo i posetiti sve prijavljene bašte, dok će žiri, koji čine poznate ličnosti, stručnjaci iz oblasti hortikulture i predstavnici medija, pregledati sve pristigle prijave i glasati za svoje favorite u procesu izbora ovogodišnjeg pobednika konkursa.

Pobednike očekuje nagradno putovanje na produženi vikend za dve osobe.

Danas vam predstavljamo baštu Živojina Predojevića, koja se nalazi kod Begečke jame. Živojin i njegova supruga sa velikim užitkom uređuju svoj vrt, koji je ove godine opstao u punom sjaju uprkos nevremenu koje ga je zadesilo. Pored toga, porodica Predojević podržava naš konkurs i jedni su od najupornijih učesnika.