Home Travel Ovako je bilo na tematskoj turi “Ljubavna istorija Novog Sada”

Ovako je bilo na tematskoj turi “Ljubavna istorija Novog Sada”

1147
0

Color Media Communications i turistička agencija „Putokaz 021“ u 2019. godini organizuju šest besplatnih tematskih turističkih tura kroz Novi Sad za Novosađane, goste, turiste i sve one koji žele da nauče nešto više o Srpskoj Atini i tajnama koje ona krije.

Prva tura organizovana je danas, a tema ture bila je “Ljubavna istorija Novog Sada”:

Brojni posetioci mogli su da se upoznaju sa nesvakidašnjom istorijom Novog Sada kroz ljubavi slavnih ličnosti koje su nekada bili njegovi stanovnici. Otkrile su se mnoge nepoznate pojedinosti o onome što se događalo iza kulisa javnih i privatnih zgrada u Novom Sadu.

Priče o Anici Savić Rebac, Milevi Marić, Jelen Ilki Marković, Jelisaveti Savki Subotić, Milici Miletić Tomić, kneginji Ljubica Obrenović i Jeleni Lenki Dunđersi oduševile su učesnike ove prve tematske ture i mnogi će doći i sutra u centar grada kako bi im Srđan Bošković iz turističke agencije “Putokaz 021” otkrio sve one intrigantne priče iz starih novosadskih kafana. Više o toj turi možete se informisati OVDE.

Sve tematske ture u organizaciji Color Media Communications i turističke agencije “Putokaz 021” su besplatne! Zbog kvalitetnijeg vođenja, grupe su ograničene na 30 posetilaca a prijave se vrše na mejl ivana.tomic.bpm@gmail.com.
Ostale ture koje će se održati u junu i na samom početku jula možete pogledati OVDE, dok će jesenje ture biti naknadno objavljene.