Home Festivali Prvi festival “Rіba na trpezі” na Sunčanom keju u Novom Sadu

Prvi festival “Rіba na trpezі” na Sunčanom keju u Novom Sadu

2466
0

Svojevrsni gastronomski festival “Riba na trpezi“ održaće se po prvi put od 4. do 7. jula na Sunčanom keju u Novom Sadu.

Festival organizuju kompanija Color Medіa Communications i Udruženje “REKA” uz podršku Gradske uprave za privredu grada Novog Sada, Bio fish – Roda &Riba ribarnice i Apatinske pivare.

Svakog dana u periodu od 13 do 21 čas pripremaće se i služiti riblji specijaliteti iz Srbije i regiona, te će Novoѕađanі, ali i posetioci i turisti moći da uživaju u raznim ribljim đakonijama u prijatnom ambijentu, na samoj obali Dunava.

Veliki odziv Novosađana na nedavno održanom drugom po redu festivalu “Čarde i bande” potvrdio je još jednom da je riblja čorba jedan od najvećih dunavskih brendova, a tamburaške bande iz Novog Sada i okoline upotpunile su sjajnu atmosferu na novosadskom Keju.

Osim riblje čorbe i raznih vrsta pečene ribe koje će pored lokalnih Čardi spremati i gosti iz regiona, posetioci će moći da probaju i Fish & Chips, Burgere od lososa i Lignje koje će obezbediti Bio fish – Roda &Riba ribarnica.