Home Festivali Sjajna muzika i razigrani mališani na Novosadskom Winter Festu

Sjajna muzika i razigrani mališani na Novosadskom Winter Festu

1613
0

Sinoć smo završili još jednu uspešnu sedmicu uz sjajnu muziku i razigrane mališane.

Pre nastupa hora posetiocima se obratio naš gost Nedeljko Rodić, predsednik planinarskog smučarskog društva “Železničar”. On je takođe i jedan od organizatora Fruškogorskog maratona koji je ove godine održan jubilarni 40. put. On je poručio svima koji u zimskom periodu traže izgovor da ne vežbaju da izađu iz svoje zone komfora i da se pokrenu.

Na raspevanoj jelki nastupio je dečiji crkveni hor “Sveti Arhangel Mihailo”. Oni su oduševili sve prisutne svojim nastupom i ulepšali kraj nedelje na najbolji način.

Nažalost, večerašnji program smo morali da otkažemo zbog bolesti članova hora. Novo druženje zakazujemo za sutra u 18h. Vidimo se na Trgu slobode!

Zimska čarolija se ponovo vratila na Trg slobode, a ovogodišnji „Novosadski Winter Fest“ će trajati od 23. novembra do 30. decembra 2017. godine. Svake večeri na Trgu slobode nastupaće dečiji horovi na „raspevanoj jelki“ od 18h, svi zainteresovani mogu da se provozaju fijakerom koji ponovo vozi novosadskim ulicama, kupe različite proizvode, rukotvorine, novogodišnje ukrase ili ukusne specijalitete u drvenim kućicama – kuvano vino, čaj, toplu čokoladu, kurtoš kolač, štrudle, vafle, kobasice, čokoladni giros, kolače i još mnogo toga, učestvuju u različitim dečijim i humanitarnim aktivnostima, a tokom vikenda slušaju novosadske bendove i DJ-ejeve.

I ove godine nagrađujemo najlepše pismo Deda Mrazu. Najmlađi svoja pisma Deda Mrazu mogu da ubace u veliko crveno sanduče, a vlasnika najlepšeg pisma nagradićemo putovanjem. Izvlačenje se održati u subotu 23.12.

Na panoima na Trgu slobode i ove godine će se nalaziti najlepša dela iz novosadskih galerija i muzeja i to iz Galerije Matice srpske, Muzeja savremene umetnosti Vojvodine, Spomen-zbirke Pavla Beljanskog i Galerije likovne umetnosti poklon zbirke Rajka Mamuzića.

Svakih 7 dana posetioci će imati priliku da vide izložbu jednog od novosadskih fotografa, a trenutno su na panoima izložene fotografije Tijane Henn.

“Novosadski Winter Fest” organizuju Color Pres Grupa, Ninamedia, Color Media Communications, Subsidium, HBO Color Media Events, Udruženje “Bač u srcu Bačke”. Pokrovitelji manifestacije su Grad Novi Sad, Gradska uprava za privredu, Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam, Vojvođanska banka i Heineken Srbija sa brendovima Krušovice, Laško, Amstel i Zaječarsko Crno pivo.