Home Travel Svetska premijera broda Symphony of the Seas

Svetska premijera broda Symphony of the Seas

2267
0

Symphony of the Seas je četvrti i najnoviji član Oasis klase brodova kompanije Royal Caribbean, napravljen u brodogradilištu St. Nazzare u Francuskoj. Sa svojih 362m i 230000 bruto tona, Symphony of the Seas je za nijansu veći od sestrinskog broda Harmony of the Seas, što ga čini najvećim kruzerom koji će ploviti svetom. Kapacitet broda je 6780 putnika, koji se mogu smestiti u 2775 kabina, a za sve njihove potrebe će se brinuti posada od 2175 članova.

Royal Caribbean brodovi su poznati po mnogobrojnim aktivnostima na brodu, od mnoštva restorana gde se mogu probati autentični ukusi Evrope, Azije, Amerike i Afrike, do vodenih tobogana, akva parka, surf-simulatora, zip line-a, zida za penjanje i mnogih drugih.

Symphony of the Seas će svoju premijernu sezonu provesti ploveći Mediteranom, iz matične luke Barselone odakle će i krenuti na svoje prvo putovanje. Svečanom prvom putovanju i svetskoj premijeri broda, uz odabrane goste, visoke zvaničnike, novinare i partnere, prisustvuju i predstavnici agencije Allegra, koja je zvanični zastupnik kompanije Royal Caribbean, Celebrity i Azamara za teritoriju Srbije i Crne Gore. Nakon završene kruzing sezone Mediteranom, u novembru će ovaj bajkoviti kruzer nastaviti ka Karibima, a njegova matična luka će postati Majami.

Doživite simfoniju na moru i krstarite najvećim kruzerom na svetu, Symphony of the Seas.

Izvor i foto: Promo