Home Vesti Završnica kampanje “Niste sami”

Završnica kampanje “Niste sami”

331
0

Poslednje aktivnosti u okviru nastavka kampanje “Niste sami” koja ima za cilj prevazilaženje predrasuda prema mladim osobama sa invaliditetom, a koja je prvi put započeta pre pet godina u Domu Narodne skupštine Srbije, realizovali smo na teritoriji Grada Novog Sada.

U novembru smo realizovali okrugli sto u Kisaču, a našu poslednju tribinu za ovu godinu u novosadskoj srednjoj tehničkoj školi.

2022. je peta godina zaredom od kako se ovaj projekat neprekidno realizuje na teritoriji cele Srbije. Od početka do danas su ga institucionalno, medijski i na druge načine podržali: Narodna skupština Republike Srbije, Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Kancelarija za ljudska i manjinska prava, Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu, Grad Novi Sad – gradska uprava za sport i omladinu, Grad Novi Sad – gradska uprava za zdravstvo, Kancelarija za mlade, UNICEF, Coca – Cola, Dunav osiguranje, MTS – Telekom Srbija, Eurobanka, AMS osiguranje, Kompanija DOO Color Media Communications i dr.

Projekat realizuje Udruženje Petrovaradin media iz Petrovaradina. Više detalja o programu, učesnicima i kampanji možete pronaći na linku: http://www.nistesami.rs/