Home Festivali Dečiji hor “Bubamare” sutra na Štrand Summer Festu

Dečiji hor “Bubamare” sutra na Štrand Summer Festu

136
0

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 29. juna do 31. avgusta, održaće se sada već tradicionalni Štrand Summer Fest, koji će po treći put dočekati Novosađane, ugostiti okolinu i prigrliti turiste.

Festival namenjen svima, kao uvertira za leto, organizuje se pod okriljem kompanija Color Media Communications i Ninamedia, a uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu.

Sutra od 19.30 časova na Štrand Summer Festu će nastupiti dečiji hor “Bubamare” iz Bečeja koji okuplja decu uzrasta od 3 do 13 godina. Hor je u martu 2010. godine osnovala profesorica Đijanta Lovaš, sa ciljem da deci približi muziku i pruži im priliku da se kroz muziku izraze i druže. Dečiji hor “Bubamare” izvodi autorske pesme ali i popularne pesme drugih izvođača, a do sada ima objavljen jedan CD sa autorskim pesmama.

Sve do 31. avgusta, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – dečije radionice i maskenbali, tribine, izložbe, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, vežbanje i još mnogo drugih aktivnosti.

Festival se organizuje uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu, JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, Udruženje Petrovaradin medija, kompanije: Apatinska pivara – Jelen Pivo, i Mars sa brendovima – Orbit, Skittles i Pedigree.

Kako je bilo prethodne dve godine možete pogledati klikom na www.color.rs/strandsummerfest2018 http://www.color.rs/strandsummerfest2017/, pa i da pronađete informacije značajne za ovaj festival.

Pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here