Home Festivali Indijska kuhinja, muzika i tetoviranje kanom danas na Trgu slobode!

Indijska kuhinja, muzika i tetoviranje kanom danas na Trgu slobode!

1726
0

Festival “Food Planet” nastavlja svoj program i tokom vikenda. Kiša nam je pokvarila planove u petak, ali danas nastavljamo gde smo stali i današnji dan posvećujemo indijskoj kuhinji.

Od 16h na Trgu će vas dočekati Andrea Petrović koja tetovira kanom, što je jedan od tradicionalnih indijskih običaja. Sa Andreom ćemo se družiti i tokom zvaničnog programa od 18h i ona će nas malo više upoznati sa ovim običajem. Kao i svakog dana, moći ćete da probate tradicionalne specijalitete zemlje koju predstavljamo, a danas je to Indija. Za kraj programa očekuje vas i jedno slatko i ukusno iznenađenje.

Tokom celog dana u centru Novog Sada, kao i prethodnih dana, imate priliku da čujete tradicionalnu i savremenu muziku zemlje kojoj je posvećen taj dan, a danas će to biti Indija.

_ADR0007

Generalni pokrovitelji festivala “Food Planet” su kompanija Nectar, kompanija Miele i pivara Heineken sa svojim brendovima.

U ekskluzivnoj Miele BIG KITCHEN, na Trgu slobode u Novom Sadu, svoja nacionalna jela kuvaće predstavnici čak 30 zemalja, a Miele uređaji za kuvanje, pečenje, kuvanje na pari i rashladni uređaji, biće u službi profesionalnih kuvara koji će pripremati specijalitete sa svih svetskih meridijana.

Sve informacije pratite na Facebook stranici Food Planet, kao i na zvaničnom sajtu www.foodplanet.rs

Festival nacionalnih kuhinja “Food Planet”, nakon veoma uspešnih “Novosadskog Winter Festa” i “Festivala ljubavi” na Trgu slobode u Novom Sadu, organizuju kompanije Color Press Grupa i Ninamedia, uz podršku Grada Novog Sada. 

_ADR9563