Home Festivali Jelena, Lena i Sergej oduševili prisutne: Danas hor “Lazarevac”, “Jedinstvo” i Filip...

Jelena, Lena i Sergej oduševili prisutne: Danas hor “Lazarevac”, “Jedinstvo” i Filip Žmaher na Božićnom seocetu

417
0

Na prepunom platou ispred Hrama Svetog Save, u okviru manifestacije „Božićno seoce kod Hrama“, juče su nastupili hor „ISON“, Sergej Ćetković, Lena Kovačević i Jelena Tomašević.

Prvi inkluzivni hor „ISON“ iz Novog Sada oduševio je prisutne sjajnim repertoarom na Raspevanoj jelki, uz različite pesme i recitacije.

Na glavnoj bini, nastupili su muzički izvođači Sergej Ćetković, Lena Kovačević i Jelena Tomašević koji su, izvodeći svoje najveće hitove, prvenstveno oduševili najmlađe, ali i one starije posetioce. Najmlađi su bili u prvim redovima i pevali i igrali sa našim izvođačima, koji su ih u jednom trenutku i popeli na binu kako bi sa njima zajedno pevali.

Večeras na manifestaciji „Božićno seoce kod Hrama“ nastupiće dečiji hor „Lazarevac“ na Raspevanoj jelki od 18 časova.

Od 19 časova, u Kripti Hrama, nastupiće gosti iz Kotora, dečiji hor Srpskog pjevačkog društva „Jedinstvo“, jedan od najstarijih horova Srpske pravoslavne crkve, osnovan 1839. godine. Dirigent Ivana Krivokapić.

Od 20 časova na glavnoj bini nastupiće Filip Šmaher.

„Božićno seoce kod Hrama“ po prvi put se održava na platou ispred Hrama Svetog Save od 4. do 28. januara 2018. godine.

Svakog dana, posetioci će uživati u nastupima dečijih i crkvenih horova na jedinstvenoj konstrukciji – božićnoj jelki, imaće priliku da se provozaju fijakerom oko samog Hrama, u drvenim kućicama pronađu različite poklone, rukotvorine, suvenire, ukrase, tradicionalne specijalitete i prisustvuju mnogim drugim aktivnostima.

Pored muzičkog programa, posetioci će imati priliku i da pogledaju različite pozorišne predstave, izložbe i filmove.

Doček Pravoslavne Nove godine biće obeleženo muzičkim programom i vatrometom.

Tokom manifestacije „Božićno seoce kod Hrama“, na platou ispred Hrama Svetog Save nastupiće veliki broj muzičkih izvođača među kojima su: Slobodan Trkulja (Balkanopolis), Aleksandra Radović, Dušan Svilar, Neverne bebe, Bistrik, bend 357, hor „Jedinstvo“ iz Kotora, hor „Mokranjac, dirigent Heraldo Estrada i mnogi drugi.

Više informacija o manifestaciji i programu možete pronaći na zvaničnom sajtu www.bozickodhrama.rs i Fejsbuk stranici – Božićno seoce kod Hrama.

Manifestaciju „Božićno seoce kod Hrama“ u saradnji sa Hramom Svetog Save i pod pokroviteljstvom Grada Beograda i Gradske opštine Vračar, organizuju kompanije „Color Media Communications“ i „Ninamedia“.

Prijatelji manifestacije su: Lukoil, CEBEF, Erste banka, Raiffeisen banka, Next, PDM Agro Fruit, Heineken Srbija, Generali osiguranje, Swisslion Takovo, Harmonija ketering, Dexy Co Kids, Omladinsko pozorište Dadov.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here