Home Festivali Održan “Dog Show” na Štrand Summer Festu

Održan “Dog Show” na Štrand Summer Festu

296
0

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 29. juna do 31. avgusta, održaće se sada već tradicionalni Štrand Summer Fest, koji će po treći put dočekati Novosađane, ugostiti okolinu i prigrliti turiste.

Festival namenjen svima, kao uvertira za leto, organizuje se pod okriljem kompanija Color Media Communications i Ninamedia, a uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu.

Juče je na “Štrand Summer Festu” održan “Dog Show” – u sklopu kod je organizovan izbor u kategorijama za Najlepšeg psa, Najstilizovanijeg psa, Najposlušnijeg psa, a dodeljena je i Specijalna nagrada žirija.

Pedigre je pripremio vredne nagrade i pakete njihovih proizvoda i Dentastix poslastica za sve pobednike koje je birao žiri u čijem sastavu su se našli: Ceca Vasić, “Puppy Shop”, Mirjana Stamatović, “Petspaw” i Nenad Pagonis, višestruki šampion u kikboksu. Čestitamo svim pobednicima!

Sve do 31. avgusta, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – dečije radionice i maskenbali, tribine, izložbe, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, vežbanje i još mnogo drugih aktivnosti.

Festival se organizuje uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu, JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, Udruženje Petrovaradin medija, kompanije: Apatinska pivara – Jelen Pivo, i Mars sa brendovima – Orbit, Skittles i Pedigree.

Kako je bilo prethodne dve godine možete pogledati klikom na www.color.rs/strandsummerfest2018 http://www.color.rs/strandsummerfest2017/, pa i da pronađete informacije značajne za ovaj festival.

Pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest.