Home Vesti Otvorena Fashion Christmas Trees izložba u Mercator Centru Beograd

Otvorena Fashion Christmas Trees izložba u Mercator Centru Beograd

346
0

Mercator Centar Beograd u saradnji sa Serbia Fashion Weekom i Color Media Communications i ove godine organizuje projekat Fashion Christmas Trees.

Dvadeset jelki koje su dizajnirane posebno za ovu priliku posetioci Mercator Centra u Beogradu mogu da vide od 1. decembra do 15. januara sledeće godine.

Poznati domaći ali i svetski dizajneri lično su kitili svoje jelke pokazujući da Nova Godina jeste period kada je potrebno darivati, i da jelke mogu biti okićene kreativno na razne načine i od raznih materijala. Sve to ovu izložbu čini unikatnom!

Sve jelke su na prodaju, a prikupljeni novac će lično dizajneri zajedno sa organizatorima darivati institucijama i pojedincima kojima je pomoć potrebna.

Dizajneri čije jelke su izložene ove godine u Mercator centru Beograd su: Nataša Župac, Nemanja Pantelić, Đorđe Bukvić, Marina Ilić-Marinia, MB Contur brand by Mira i Božica, Maja Krsmanović, Dušica Županjac-PRIK, Bogdan Mrša, Disciplina, Danijela Božić, Jovana Živković-SPES LINE, Suzana Perić, Kadet, Amela Radan-BIH, Marios Karavasilis-Grčka, Sanja Veličković-Slovenija, William Arlotti-Francuska, Mirna Posavčević-Hrvatska, Carmichael A Byfield-Holandija, Ritienne Zammit-Malta i Romero Bryan-Velika Britanija.

Dočekajte praznike sa stilom!

Foto: CMC

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here