Home Festivali Pravljenje dvoraca od peska, policijski službenici sa psima, motorima i kolima, besplatna...

Pravljenje dvoraca od peska, policijski službenici sa psima, motorima i kolima, besplatna radionica plesa i igranka danas na Štrand Summer Festu!

1651
0

Danas od 15 do 17h najmlađi će se takmičiti u pravljenju dvoraca od peska. Pobednik kojeg će izabrati žiri dobiće put za celu porodicu.

Danas će po drugi put u okviru Štrand Summer Festa, od 16:30 do 17:30h, u saradnji sa MUP-om Republike Srbije, policijskom upravom Novi Sad, policijski službenici dovešće policijske pse, konje i motore koje koriste u svojoj službi.

Besplatnu radionicu plesa  organizujemo i ovog petka od 17:30h uz pomoć prijatelja iz kluba “Ritmo Latino“. Današnja tema radionice je Cha, cha, cha, Samba i džaiv. Dođite na plato ispod Mosta slobode.

Od 20h organizujemo igranku “Kao u dobra stara vremena”. Ovaj petak biće u znaku najboljih i najdugovečnijih evergreen hitova! Podsetimo se na to kako se nekada zabavljalo, plesalo, upoznavalo i zaljubljivalo uz Divlje Jagode, Zdravka Čolića, Tinu Tarner, Dire Straits, Gary Moore, Eric Clapton, Roy Orbison i mnoge druge.

Ulaz na sve sadržaje je besplatan!

Tokom tri meseca festivala, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, pravljenje skulptura od peska, dečije radionice i maskenbali, priče i druženje sa Štrandarošima, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, jutarnje vežbe, priče sa dalekih putovanja poznatih Novosađani i još mnogo drugih aktivnosti i poklona za učesnike i pobednike.

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 8. juna do 8. septembra, Štrand Summer Fest, organizuju kompanije Color Press Grupa, Ninamedia i JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, i uz podršku Grada Novog Sada.

Prijatelji festivala su Jelen pivo i Rosa voda.

Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linku www.color.rs/strandsummerfest2017 , a pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest