Home Festivali Prvi maj u znaku austrijskih kobasica: Danas probamo švedske specijalitete!

Prvi maj u znaku austrijskih kobasica: Danas probamo švedske specijalitete!

1855
0

Prvi maj je u okviru festivala “Food Planet” bio radan, a prisutni su mogli da uživaju u austrijskoj kuhinji.

_ADR0599

Austrijske kobasice pripremio je Wurst Platz, što je uz pivo bila prava kombinacija za jučerašnji dan na Trgu slobode.

_ADR0567 _ADR0564

Danas nastavljamo sa programom koji je posvećen Švedskoj. Dođite na Trg slobode u 18h da probate švedske nacionalne specijalitete, a gost festivala biće veliki humanista Milorad Jurković, poznatiji kao stolar Mile.

Tokom celog dana u centru Novog Sada, kao i prethodnih dana, imate priliku da čujete tradicionalnu i savremenu muziku zemlje kojoj je posvećen taj dan, a danas će to biti Švedska.

Generalni pokrovitelji festivala “Food Planet” su kompanija Nectar, kompanija Miele i pivara Heineken sa svojim brendovima.

U ekskluzivnoj Miele BIG KITCHEN, na Trgu slobode u Novom Sadu, svoja nacionalna jela kuvaće predstavnici čak 30 zemalja, a Miele uređaji za kuvanje, pečenje, kuvanje na pari i rashladni uređaji, biće u službi profesionalnih kuvara koji će pripremati specijalitete sa svih svetskih meridijana.

Sve informacije pratite na Facebook stranici Food Planet, kao i na zvaničnom sajtu www.foodplanet.rs

Festival nacionalnih kuhinja “Food Planet”, nakon veoma uspešnih “Novosadskog Winter Festa” i “Festivala ljubavi” na Trgu slobode u Novom Sadu, organizuju kompanije Color Press Grupa i Ninamedia, uz podršku Grada Novog Sada. 

_ADR0559 _ADR0552 _ADR0589 _ADR0606 _ADR0615 _ADR0618 _ADR0644 _ADR0653 _ADR0661 _ADR0677 _ADR0683