Home Festivali Vaskršnji festival kod Hrama: Danas nastupaju balerinice Drine Pešić i hor OŠ...

Vaskršnji festival kod Hrama: Danas nastupaju balerinice Drine Pešić i hor OŠ “Gornja Varoš”

181
0

Na platou ispred Hrama Svetog Save družimo se svakog dana sve do 22. aprila, a organizatori su pripremili raznolik program za sve uzraste.

Najmlađi su juče uživali u dečijoj igraionici koju je organizovalo “Kefalište“, kao i u eksperimentima za decu koje je organizovao “Festival nauke“.

Na bini je nastupio sjajni dečiji hor “Horislavci”.

U Kripti Hrama Svetog Save prisutni su gledali pozorišnu predstavu ,,Jazavac pred sudom,,

Program je završen nastupom benda “Šesto čulo” na bini.

Danas od 16:30 nastupiće balerinice Drine Pešić.

U 18h na bini nastupiće hor OŠ “Gornja Varoš”.

Tokom dve nedelje festivala, do 22. aprila, slavićemo najradosniji hrišćanski praznik Vaskrs, dolazak proleća i buđenje prirode.

Kroz cvetne instalacije, zid od prirodnog cveća, motive leptira, ukrašenih jaja, vaskršnjih zeka i prirode, biće priređen bogat svakodnevni program u vidu radionica, nastupa dečijih horova i bendova, druženje sa sportistima, poznatim ličnostima i mnogim drugima.

U autentičnim drvenim kućicama prodaju se suveniri, rukotvorine, slatkiši, kolačići…

Na platou ispred Hrama postavljen je i retro karusel koji je posebna atrakcija za najmlađe posetioce.

Program festivala možete pratiti na linku www.color.rs/vaskrskodhrama/program.html i na zvaničnoj Fejsbuk stranici Vaskršnji festival kod Hrama

„Vaskršnji festival kod Hrama“ organizuju kompanije „Color Media Communications“, „Ninamedia“ i HBO Color Media Events u saradnji sa Hramom Svetog Save.

“Vaskršnji festival kod Hrama” održava se uz pokroviteljstvo Njegove Svetosti Patrijarha srpskog G. Irineja i predsednika Republike Srbije.

Prijatelji festivala su: Uprava za saradnju sa crkvama i verskim zajednicama pri Ministarstvu pravde, Raiffeisen banka, Opština Vračar, Narodna biblioteka Srbije, DexyCo, Neretva Komerc.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here