Home Festivali Viteške igre za decu, Vokal Kids, Slobodan Trkulja, Sveti Roman i Žarko...

Viteške igre za decu, Vokal Kids, Slobodan Trkulja, Sveti Roman i Žarko Dančuo danas ispred Hrama

355
0

Hladno vreme nije sprečilo ljubitelje dobre muzike da se i sinoć okupe na platou ispred Hrama Svetog Save i uživaju u sjajnim nastupima.

Najmlađi su prvo uživali u projekciji ruskih bajki u Kripti Hrama, kao i u pozorišnoj predstavi “Bajka o Majušku” studija Arlekin.

Program na glavnoj bini započeo je Dušan Svilar pevajući svoje i hitove Zdravka Čolića, Tošeta Proeskog i drugih.

Nakon Dušana, na bini su nastupile “Neverne bebe” pevajući svoje najveće hitove.

Na kraju programa, slušali smo Aleksandru Radović koja je otpevala svoje najlepše pesme sa dosadašnjih albuma, kao i nove hitove.

Današnji program počinje u 12h viteškim igrama za decu u organizaciji srpskog viteškog borenja SVIBOR i Ruskih bogatira.

U 18 časova nastupiće hor Vokal Kids.

Od 19 časova NeXt i Slobodan Trkulja (Balkanopolis) vas pozivaju na praznično druženje. Dođite jer će neXt podeliti sa vama ono najbolje – sokove inspirisane Srbijom. Probajte čuvenu srpsku malinu, pravu domaću krušku i sočno grožđe koji će probuditi inspiraciju u nama da provedemo što lepše novogodišnje i božićne praznike.

U 20 časova nastupa kvartet “Sveti Roman”, a od 21h čas muzičar koji je obeležio muziku Jugoslavije, Žarko Dančuo.

Pridružite nam se na “Božićnom seocetu kod Hrama”.

„Božićno seoce kod Hrama“ po prvi put se održava na platou ispred Hrama Svetog Save od 4. do 28. januara 2018. godine.

Svakog dana, posetioci će uživati u nastupima dečijih i crkvenih horova na jedinstvenoj konstrukciji – božićnoj jelki, imaće priliku da se provozaju fijakerom oko samog Hrama, u drvenim kućicama pronađu različite poklone, rukotvorine, suvenire, ukrase, tradicionalne specijalitete i prisustvuju mnogim drugim aktivnostima.

Pored muzičkog programa, posetioci će imati priliku i da pogledaju različite pozorišne predstave, izložbe i filmove.

Više informacija o manifestaciji i programu možete pronaći na zvaničnom sajtu www.bozickodhrama.rs i Fejsbuk stranici – Božićno seoce kod Hrama.

Manifestaciju „Božićno seoce kod Hrama“ u saradnji sa Hramom Svetog Save i pod pokroviteljstvom Grada Beograda i Gradske opštine Vračar, organizuju kompanije „Color Media Communications“ i „Ninamedia“.

Prijatelji manifestacije su: Lukoil, CEBEF, Erste banka, Raiffeisen banka, Next, PDM Agro Fruit, Heineken Srbija, Generali osiguranje, Swisslion Takovo, Harmonija ketering, Dexy Co Kids, Omladinsko pozorište Dadov.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here