Home Vesti Humanitarni fudbalski turnir „Diplomats 4 Children” 15. septembra na Adi Ciganliji

Humanitarni fudbalski turnir „Diplomats 4 Children” 15. septembra na Adi Ciganliji

524
0

Ambasada Republike Poljske u Beogradu i Ambasada Republike Slovačke u Beogradu pozivaju Vas na Humanitarni fudbalski turnir „Diplomats 4 Children” koji će se održati 15. septembra 2018. godine na sportskom objektu Ada Ciganlija u Beogradu.

Na turniru timovi sastavljeni od ambasadora, diplomata i predstavnika ambasada u Srbiji i drugih institucija takmičiće se za komemorativni pehar i medalje.

Svečano otvaranje Turnira:

15. septembar (subota) u 10.00 sati na igralištima za mali fudbal na Adi Ciganlji u Beogradu.

Turnir će otvoriti Ambasador Republike Slovačke u Srbiji NJ.E. Dagmar Repčekova i Ambasador Republike Poljske u Srbiji NJ.E. Tomaš Njegođiš.

Cilj Humanitarnog fudbalskog turnira „Diplomats 4 Children” je prikupljanje sredstava za organizaciju „Prihvatilište za decu“ iz Beograda, koja se bavi pružanjem pomoći deci u Srbiji. Tokom turnira predviđena je aukcija predmeta koje su donirali poznati sportisti iz Srbije i drugih zemalja učesnika i osvajači medalja na Olimpijskim igrama.

Ideja i glavna tema ovog jedinstvenog sportskog događaja je pomoć najugroženjim i promocija zdravog i aktivnog stila života. Međunarodni karakter akcije naglašava i činjenica da se istog dana u Poljskoj obeležava Nacionalni dan sporta, posvećen svakom ko započinje avanturu sa sportom.

Ovo će biti jedinstvena prilika da vidite Ambasadore i diplomate bez kravata, u šortsevima, kako u duhu sportske saradnje i konkurencije predstavljaju svoje fudbalske veštine. A sve to u prijatnoj i porodičnoj atmosferi.

Učestvuju timovi Ambasada: Češke Republike, Finske, Francuske, Grčke, Hrvatske, Italije, Kanade, Nemačke, Poljske, Rusije, SAD, Slovačke, Ukrajine, Velike Britanije i institucija: EU delegacije u Srbiji, Ministerstva spoljnih poslova Republike Srbije i Ministarstva sporta i omladine Republike Srbije.

Pozivamo Vas da dođete, podržite „fudbalere”, navijate za timove i da licitirate jedinstvene predmete tokom humanitarne aukcije.

Partneri Turnira: JP Ada Ciganlija; Sportska oprema 4F; Saruna Wellness & Fitness clubs