Home Festivali Otvaranje četvrtog “Štrand Summer Festa” i proglašenje pobednika konkursa “Najlepši maturski tablo...

Otvaranje četvrtog “Štrand Summer Festa” i proglašenje pobednika konkursa “Najlepši maturski tablo Novog Sada”

859
0

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 1. jula do 31. avgusta, održaće se sada već tradicionalni Štrand Summer Fest, koji će po četvrti put dočekati Novosađane, ugostiti okolinu i prigrliti turiste.

Festival namenjen svima, organizuje se pod okriljem kompanija Color Media Communications Ninamedia, a uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu, JKP “Gradsko zelenilo” koje je omogućilo održavanje festivala, zajedno sa UG “Mali ljudi velika odgovornost”.

Svečano otvaranje „Štrand Summer Fest-a“, koje će započeti izborom najlepšeg maturskog panoa u Novom Sadu, biće održano u sredu, 1. jula sa početkom u 20.00 časova. Nakon izbora najlepšeg maturskog tabloa uslediće akustična svirka, a za sjajan muzički izbor i veselu atmosferu pobrinuće se Strahinja Acoustic. 

Sve do 31. avgusta posetioci najlepše gradske plaže u Novom Sadu moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima I aktivacijama koje uključuju sportski I dečiji program, nastupe bendova, vežbanje ali I još mnogo drugih aktivnosti.

O rasporedu održavanja svih aktivnosti možete se informisati na zvaničnim Facebook i Instagram stranicama Štrand Summer Festa kao i putem sajta http://communications.rs/ssf2020/

S obzirom na prošlogodišnje interesovanje i ove godine, svakog četvrtka, organizovaćemo filmsko veče kako biste uz kokice i dobar film upotpunili svoje letnje dane, dok će subota biti rezervisana za dobar provod uz nastupe akustičnih bendova.

Ono što je u ovom momentu najbitnije da znate je da će se organizatori Štrand Summer Festa pridržavati svih propisa i preporuka Vlade Repbulike Srbije u borbi sa korona virusom ali je od velike važnosti da se sami posetioci festivala pridržavaju aktuelnih mera. Molimo vas da brinete o sebi i drugima poruka je organizatora festivala.

Zvanični sponzor ovogodišnjeg festivala je Apatinska pivara.