Home Konferencije Digital 2018 – Predstavljamo vam panel “SUBEME LA RADIO: U kutijama ponovo...

Digital 2018 – Predstavljamo vam panel “SUBEME LA RADIO: U kutijama ponovo žive mali ljudi”

197
0

Petu godinu zaredom Color Media Communications organizuje “Digital“, regionalnu konferenciju o trendovima u telekomunikacijama i medijima.

Ovogodišnji – #Digital2018 – trajaće 2 dana – 06. i 07. septembra (četvrtak i petak) i okupiće najznačajnija imena iz ovih oblasti iz celog regiona kao i brojne goste iz inostranstva.

Konferencija se održava u Hotelu Metropol u Beogradu.

Konferenciju će ove godine prvog dana otvoriti Vladan Vukosavljević, ministar kulture i informisanja, Denis Kif, ambasador Velike Britanije u Srbiji i Tatjana Matić, Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, a drugog dana Kati Csaba, ambasadorka Kanade u Srbiji i Branko Ružić, ministar državne uprave i lokalne samouprave u Vladi Srbije.

Predstavljamo vam panel “SUBEME LA RADIO: U KUTIJAMA PONOVO ŽIVE MALI LJUDI

Nije samo globalni hit Enrikea Iglesijasa vratio radio na velika vrata u naše domove. Svedoci smo veoma žive radijske scene u proteklih nekoliko godina. Dugo zapostavljan kao “medij iz prve polovine 20. veka” radio doživljava globalnu renesansu. Šta o ovom fenomenu misle vlasnici i menadžeri iz oblasti radijskog biznisa u našem regionu? Do kakvih je sve vlasničkih transformacija došlo na ovom, široj javnosti manje poznatom i za naslovne strane dnevnih novina manje atrkativnom tržištu? Koliko su se promenili profitni modeli na radiju od vremena kada je Sonja Savić radila razgovor sa Srđanom Šaperom u ulozi Spiridona Kopicla u kultnom filmu “Davitelj protiv davitelja”? Ovo su teme o kojima će razgovarati učesnici panela br. 4 na ovogodišnjoj “Digital” konferenciji.

Jovana Gligorijević, novinar

Maja Rakovic, Naxi Radio

Nemanja Kostić, Play Radio

Dario Antunović, Narodni Radio

Adnan Osmanagić, RSG grupa

Tomislav Jakobović, Brand Media Consulting

Tokom dva dana u okviru deset panela i nekoliko studija slučaja i prezentacija, stručnjaci iz različitih oblasti govoriće o trendovima u telekomunikacijama, medijima i tehnologiji, autorskim pravima u digitalnom dobu, kraljevima zabave u regionu, SVOD platformama, E-sportu, generaciji Z, strepnjama i nadama domaće IT scene, 20-godišnjici osnivanja kompanije Google i onome što dolazi iz naših garaža, ali i o greškama, padovima i ponovnim podizanjima uspešnih.

Program, učesnike, informacije o prijavi i kotizacijama možete pronaći na zvaničnom sajtu www.digitalconference.rs

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here